1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)

Aylara Göre Kişilik Özellikleri

Aylara Göre Kişilik Özellikleri
3 Nisan 2016 tarihinde eklendi, 3.026 kez okundu.

Kişilik üzerinde en önemli faktörün burçlar olduğu varsayılır. Fakat bu durumu etkileyen en önemli neden doğduğumuzun ayın bize kattıklarıdır. Doğduğumuz ay ya da doğduğumuz mevsim bizlerin hayata bakışını, sinirli veya sakin olmamızı, sıcakkanlı ya da soğukkanlı olmamız gibi özellikler üzerinde önemli etkilere sahiptir. Bu yazımızda aylara göre kişilik özelliklerini sizlere anlatacağız. Özellikle hoşlandığınız birinin hangi ayda doğduğunu öğrenmek onun hakkında önemli bilgilere sahip olmanızı sağlayacaktır.

Aylara Göre Kişilik Özellikleri Nelerdir?

OCAK

Ocak ayında doğanlar hırslı bir yapıya sahiptir. Kafaya taktığı bir şeyi yapmak için büyük bir efor harcarlar. Ocak ayında doğan kişiler aynı zamanda sakindir. Kolay kolay sinirlenmez. Fakat aşırı derecede kıskanç olabilirler.

ŞUBAT

Şubat ayında doğan kişilerin en önemli özellikleri sakin ve sabırlı olmalarıdır. Kolay kolay sinirlenmezler. Karşısındakileri kırmaktan kaçınırlar. Özgürlüklerine aşırı derecede düşkündürler. Zaman zaman kendilerini çok neşeli hissederler ve çevrelerindeki eğlendirmekten zevk alırlar.

MART

Mart ayında doğan insanların doğuştan gelen bir çekicilikleri vardır. Etrafındaki insanlar tarafından hemen fark edilir. Bu kişiler etraflarını izlemeyi, gözlem yapmayı çok sever. Sinirli değillerdir. Fakat biri onları kızdırırsa mutlaka intikam alırlar.

NİSAN

Nisan ayında doğanların genel özellikleri enerjik ve hayat dolu olmalarıdır. Hayattan keyif almayı bilirler. Elleri açık insanlardır. Cömertlikleri ile bilinirler. Oldukça sıcakkanlıdırlar.

MAYIS

Mayıs ayında doğan hem ilgi çekmekten hem ilgi göstermekten hoşlanır. Sosyal ilişkilere önem verirler. Dış görünüş onlar için büyük bir öneme sahiptir. Evde oturmak yerine sosyalleşmeyi tercih ederler.

HAZİRAN

Haziran’da doğanlar genellikler nazik ve kırılgan bir yapıya sahip olurlar. Etrafında olan bitene karşı duyarlıdırlar. Kolay kolay insanları kırmazlar. Damarına basarsanız inatçı bir yapıya bürünürler.

TEMMUZ

Temmuz ayında doğanlar inatçı olur. Onları ikna etmek için büyük bir çaba sarf etmeniz gerekebilir. Kolay kolay sinirlenmezler. Pozitif bir yapıya sahiptirler.

AĞUSTOS

Ağustos ayında doğan kişiler lider ruhludur. Diğer insanlara önderlik etmekten hoşlanırlar. Sözlerini dinleyen insanları daha çok severler. Eğlencelidirler. Aynı zamanda romantizm onların hoşuna gider.

EYLÜL

İkili ilişkilerinde dikkatli davranırlar. Karşısındakini iyi tartar ve dikkatli hareket ederler. Gerektiğinde sorumluluk almaktan kaçmazlar. Akıllarını ön plana koyarlar.

EKİM

Konuşmaktan büyük keyif alırlar. Bu yüzden etrafları kalabalıktır. İnsanlara karşı pozitif yaklaşırlar. Arkadaşlık ilişkilerine büyük önem verirler.

KASIM

Karşısındakini iyi dinler ve yeri geldiğinde güzel yorumlar yapabilirler. Kasım ayında doğanlara akıl danışabilirsiniz. Size doğru yolu tarafsızca gösterebilirler. Aynı zamanda yardımsever ve vicdanlı insanlardır.

ARALIK

Sadıktırlar ve sadakate büyük önem verirler. Kinci değillerdir fakat kendilerini kandırmaya çalışanlardan hoşlanmazlar. Biraz sabırsızdırlar ve her şeyin hemen olmasını isterler.

İlişkiler hakkında daha fazla yazı okumak istiyorsanız ilişkiler kategorimize bakabilirsiniz.

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Sayfa başına git