1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)

2017 Kış Sokak Modası

2017 Kış Sokak Modası
16 Aralık 2016 tarihinde eklendi, 2.630 kez okundu.

2017 kış sokak modasının nasıl olacağını yeni tasarımcıların tercihlerinden anlayabiliyoruz. 2017 yılında tasarımcılar sokak modasında simetriyi unutacağınız kesimler sunuyor. Salaş kıyafetler ve mat renkler 2017 sokak modası için vazgeçilmez özellikler olacak. 2017 sokak modası doğallık ve geleceğin yansımalarını buluşturuyor.

2017 kışı sokaklar epey eğlenceli kıyafetlerle dolacak gibi. Dantel, kürk gibi eski modalarda yeniden devreye giriyor. Bot ve çorap ikilisinin kullanımı da 2017 sokak modasında göreceğimiz seçenekler arasında yer alıyor. Toprak renklerinin yükselişte olduğu tasarımlar öne çıkacak gibi gözüküyor. Kadife görünümlü kumaşlar ve 890’ların sweet modelleri de 2017 kış modasında göreceğimiz tasarımlar arasında yer alıyor.

2017 sokak modası

2017 Kış Sokak Modası Tasarımları

2017 kış sokak modası tasarımları arasında dönüşüm, modern-klasik gibi kavramların adını duyacağız. Vintage desenler ve salaş kıyafetler ile modern çizgiler bu seneki tasarımlar arasında yer alıyor. Salaş etekler, kısa botlar, salaş kabanlar, örgü kazaklar gibi kombin seçenekleri bu yıl tarzınızı yansıtacağınız modeller sunacak.

2017 kış sokak modası tasarımları arasında dantel detaylı bluz ve elbiseleri de göreceğiz. Özellikle kesimler keskin bir dönüşüm yaşanacağa benziyor. Asimetrik kesimler ve ilginç detaylar bu yıl sokak modası tasarımları arasında yer alacak. Ünlü tasarımcıların tasarımlarında cesur ve modern çizgiler öne çıkıyor bu da bize 2017 kış sokak modasının ilginç olacağını gösteriyor.

2017 Kış Sokak Modasında Öne Çıkan Parçalar

2017 kış sokak modası için çok farklı kombin seçenekleriniz olacak. Hem klasik hem modern kombinleri hem de salaş kombinleri bir arada göreceksiniz. 2017 kış sokak modası kombin seçenekleriniz arasında koyu ve mat renkli parçaların olması şart. Cool görünmek bu seneki sokak modasının ilk özelliği diyebiliriz.

kış sokak modası 2017

Hırka, ceket, kaban modellerinde salaş kesimler ve mat renkler öne çıkacak. Siyah kot ve siyah deri ceket de yine kombin seçenekleriniz arasında yer alıyor. Bot seçimlerinizde de salaş kombinler yapabileceğiniz modeller yer alacak. Klasik ve şık görünümün rahat bir havaya bürüneceği kombin seçenekleri ile 2017 kış sokak modası yepyeni bir tarz yaratacak.

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Sayfa başına git