1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)

2016 Gömlek Modelleri

2016 Gömlek Modelleri
28 Nisan 2016 tarihinde eklendi, 2.808 kez okundu.

Yeni sezon da gömlek modelleri günümüz şartlarına göre çok daha rahat kesim ve kalıplardan oluşuyor. Hem erkekler için aynı zamanda bayanlar içinde bulunan tasarımlar arasında keten, pamuklu kumaşlar en çok kullanılan malzemelerin ilk sırasında yer alıyor. Sezonlar için tasarlanan ince pamuklu kumaşlar 2016 gömlek modelleri en canlı renkler ve kullanışlı olmaları ile dikkatleri çekiyor. Tasarımlanan uzun kollu modellerde yan apoletler tercih edilirken bayanlar için özel tasarım karpuz kol modelleri ve kolsuz gömlek modelleri tercih ediliyor. Kadınlar için her yaş ta kullanılabilecek olan canlı renkler pastel tonlarındaki modelleri ile de kombinler için yeni fikirler sunabiliyor. Geçtiğimiz yıllarda çokça kullanılan neon renkli modeller bu yıl da var ancak pastel tonlar yeni sezonda damgasını vurmuş durumda.

çizgili gömlek modelleri

2016 gömlek modellerinde seçim yaparken mutlaka bayanlar için önemli bir kombin seçeneği olmalıdır. Etekle, pantolonla ve ya tayt ile en kolay kombini yapabilirler. 2016 bayan gömlek modelleri içinde bu yıl ön planda olan uzun tunik şeklindeki gömlekler bulunuyor. Kapalı ve açık bayanlarında kullanabileceği tunikler moda haline gelen trend gömlek modeli olarak ön sıralarda yer alıyor bu sezon.

2016 gömlek modelleri içinde iki farklı tarzla karşımıza çıkıyor, çok kısa ve çok uzun birbirine tamamen zıt olan bu modeller genellikle ekose modeli gömlek modelleri olarak hazırlanmış yüksel bel etek tayt ve pantalonlarla kombine ediliyor. Kısa gömlek modelleri göbeği açıkta bırakıyor.

transparan-gomlek-kombin

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Sayfa başına git