1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)

2017 Kış Bayan Bot Modelleri

2017 Kış Bayan Bot Modelleri
13 Aralık 2016 tarihinde eklendi, 3.365 kez okundu.

2017 kış sezonunda öne çıkan bot modelleri modern ve cesur çizgiler taşıyor. Kısa, bileğe kadar gelen botlar, bağcıklı yarım botlar, tokalı ve topuklu botlar bu sene öne çıkan modeller arasında yer alıyor.  Deri botlar bu kış da öne çıkan modeller arasında yer alacak. 2017 kış bayan bot modelleri siyah ve kahverengi dışında renkleri de göreceğimiz tasarımlar sunacak.

2017 yılında moda olacak bot modellerinde düğmeli, fermuarlı detayları olan yarım botlar da yer alıyor. Krem rengi, bordo gibi farklı renklerde bot modelleri de öne çıkanlar arasında yer alıyor. Çapraz bağcıklı bot modellerini de sıklıkla göreceğiz. Der tasarımlarında farklı modeller de öne çıkacak

2017 Bayan Bot Modası

2017 botların farklı tasarımlarının kombinlerde kullanıldığı bir yıl olacak. Kısa botlar uzun çoraplarla kombin edilebilecek. Bot ve çorap ikilisinin cesur ve modern kullanımları bu seme moda olacak. Botlarda bileğe kadar olan hafif topuklu modeller öne çıkarken opak çoraplarla renk kombinleri yapılabilecek.

Topuklu botlarda şık tasarımlar ve deri detaylar öne çıkacak. Daha şık bot seçeneklerinde süet botlar ve ince topuklar öne çıkacak. Günlük kullanım için salaş kombinlerin altına yarım botlar tercih edilecek. Uzun salaş etek ve bot kombini trend kombinler arasında yer alabilecek. 2017 bayan bot modelleri kombinlerin vazgeçilmez parçası olacak.

                                          ugg-bot-kombini                                                                                                

2017 Bayan Bot Nasıl Kombin Edilecek?

2017 yılı cesur ve doğal tasarımların öne çıktığı moda rüzgarları ile açılacak. Salaş ve cool kombinler ve kısa botlar bir arada kullanılabilecek. Bo bu senenin en önemli kombin parçaları arasında yer alıyor. Deri botlar, tokalı ve detaylı botlar, hafif topuklu salaş botlar bu sene kombinleri tamamlayacak.

2016-uzun-ugg-bot-modelleri

Siyah kot siyah topuklu bot kombini de 2017 bayan bot kombin seçenekleri arasında yer alıyor. Bol kazak, salaş ceket ve dar pantolon kombinleri haki renkte botlarla tamamlanabilir. Kombinde deri detaylar kullanılarak deri botlarla uyum sağlanabilir. 2017 bayan botlarının salaş kombinleri tamamlayacağını söyleyebiliriz. Daha şık kombinler için desenli topuklu botlar kullanılabilecek.

Ugg-Bot

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Sayfa başına git