1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)

2016 Söz Çiçeği

2016 Söz Çiçeği
10 Nisan 2016 tarihinde eklendi, 5.208 kez okundu.

Damat adayları, ailesiyle birlikte kız istemeye giderken, çikolatanın yanında şık bir çiçek buketi de getirirler. Söz çiçeğinin şık ve gösterişli olması özenli ve itinalı olduğunuz anlamına da gelir. 2016 söz çiçeği bu yıl doğal çiçeklerden yapılan gösterişli arajmanlardan oluşuyor. Yapay çiçekler gelin adaylarının da pek ilgisini çekmiyor.

2016 söz çiçeği kız isteme merasimine giderken söz çiçeklerini nazar boncuklarıyla süslenmiş, tüllerle çiçeklerin kombini sağlanarak genel olarak kırmızı güllerden oluşmuş buketlerdir. Eğer tercihiniz gülden yana olacaksa sayısının tek olmasına dikkat edin çünkü gelin adayları, sayıları çift olan güllerin uğursuzluk getireceğine inanıyor. Gelin adaylarının bu konularda ne kadar hassas düşündüğünü unutmayın. Çiçek yaptırmaya karar vermeden önce çiçeklerin ne anlama geldiğini öğrenin. Olumsuz anlamı olabilecek çiçekleri aranjmana ekletmeyin. Gelin adayınızın annesine de ayrı bir buket yaptırırsanız hoş bir jest olur ve iyi bir izlenim bırakabilirsiniz.

kırmızı renkte 2016 Söz Çiçeği

kırmızı renkte 2016 Söz Çiçeği

2016 söz çiçeği modelleri genel olarak kırmızı güllerden oluşturulan büyük bir aranjman olarak hazırlanıyor olsa da son dönemde lilyum, Şebboy ve orkide tercih edilmeye başlandı. Çiçeğiniz ne kadar büyük arajman olursa, bir o kadar da gösterişli ve albenisi olacaktır. Çiçeğinizin biraz da pahalı olması genç kızlar için önem taşıyor bu dönemde karanfil ve papatyalarla bu yıl kız isteme OUT maalesef. Genel olarak kırmızı güller tercih edilir fakat bu konuda gelin adayının zevki en önemlidir. Sözlünüz ne tarz çiçek seviyor ve tercih ediyorsa siz o çiçeği yaptırın.

pembe renk 2016 Nişan Çiçeği

pembe renk 2016 Nişan Çiçeği

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Sayfa başına git